Poolen


Vår pool

På Laguna Beach Club kan vi erbjuda en stor pool, här finns allt du behöver. Solstolar, swimupbar och en jacuzzi hörna. Vår pool är dessutom en av de största på Klong Dao Beach, en del av poolen är hela 3 meter djup, men det finns också en grundare del vid poolbaren. Här kan du slappna av och ta ett svalkande dopp under din semester på Koh Lanta och på vår resort. 10 meter från vår pool ligger den vackra Klong Dao Beach stranden, långgrunt vatten och gott om plats för alla erbjuder denna fina stranden.

 

 

 

Laguna Beach Club Pool
Poolen ligger centralt placerad mitt i vår resort, omgiven av rum, bungalows, sviter och palmer. Poolen är hela 34 meter lång så här finns gott om plats för alla.
Det finns en swimupbar
Njut av en drink, kall öl eller milkshake direkt i poolen. Eller sätt dig i jacuzzin och bara slappna av. Personalen i poolbaren finns alltid till hands för att serva dig med det du behöver.
Mer info
Poolbaren har även en del som inte är direkt i poolen, sätt dig i skuggan och njut. Vid poolen finns också ett 6 meter högt vattenfall med rinnande vatten

Här kan du ta en riktig panoramatur vid vår pool

Mer bilder finns här