Motorcykel moped


 • HYRA MOPED, MOTORCYKEL, CYKEL ELLER KAJAK.

  BOKA GENOM OSS, ALLTID BÄSTA PRIS  BOKA

 1. 1


 

Laguna Beach Club Resort ligger precis på stranden – Klong Dao Beach. Lite kortfattad information om Koh Lanta, vår resort och omgivningarna här på ön.

 

I din absoluta närhet och med gångavstånd.

Vi ligger nära Lilla Svenska Skolan och Lanta Sanuk skolan, så funderar du på en longstay så bor du perfekt här med endast 5 minuters promenad dit. Vårt läge är lugnt på den södra delen av Klong Dao Beach, men med endast en kort promenad är du bland alla restauranger och barer. Du går snabbt in till Saladan om du vill in för lite shopping, längs vattnet hittar du massor med restauranger som serverar skaldjur från dagens fångst. Många internationella restauranger hittar du även här och i varje hörn hittar du garanterat något du kan pruta på. Orkar du inte gå tillbaka står det tuktuk och flakbilar i långa rader som väntar på att få köra dig hem. (Kom överens om priset innan ni åker)

Väljer du att gå uppe längs huvudvägen så hittar du även här massor med restauranger och en del shopping. Det är ganska mycket billigare på många av restaurangerna längs vägen i jämförelse mot att äta på stranden.

 

Med tuktuk eller köra själv med moped.

Nästa strand är Long Beach, även här finner du massor med restauranger. En lite livligare strand med lite yngre publik. Här finner du en helt annan typ av strand. Vår strand – Klong Dao Beach är långgrund och passar utmärkt för barnfamiljer, medans Long Beach är djup direkt när då kliver i turkostblått hav precis som man vill ha det.

Kör du runt hela Koh Lanta så tar det dig hela dagen med ett par stopp längs vägen. Vill du sola och bada får du dela upp din utflykt om du ska hinna se hela ön. Nationalparken är värt att ta sig till där du får uppleva 2 olika typer av stränder sida vid sida. En som nästan påminner dig om Irland och vid sidan om detta traditionell thailändsk strand med turkosblått hav. Runt hela Koh Lanta hittar du fantastiska stränder, och det finns fortfarande stränder på ön där du kan vara helt ensam utan en enda besökare mer än du. Så glöm inte ta med dig vatten på dina utflykter.

Beroende på vilken tid på året du reser hit så finns det olika festivaler och marknader som äger rum här på Koh Lanta. En upplevelse är att gå till den lokala marknaden där många thailändare handlar sin mat.

 

Med loongtail eller speedboat

Det finns en uppsjö av möjligheter precis utanför oss på havet. Närheten till Phi Phi islands och massor med andra öar gör att du kan besöka flera stycken under en och samma dag. Fråga i receptionen så hjälper dom dig med något som passar dina önskemål. Och vill du ha en privat tur med speedboat eller longtail så går även detta att ordna. Det finns fantastisk snorkling och dykning här på Koh Lanta!

Och för dig som bara vill vila

Du behöver i princip inte lämna vår resort om du bara vill slappna av och vila upp dig från vardagens stress. Lägg tvätten i tvättkorgen på rummet och få tillbaka den nytvättad nästa dag. Gå ner till vår strandbar och ät en rejäl frukost och sätt dig sedan i en solstol vid vår pool eller på stranden. Behöver du ännu mer vila så finns det även massage här på Laguna Beach Club Resort. Ät en tidig middag vid vår strandbar, njut av solnedgången och sen kan du fortsätta vila på rummet med en bra film. Det finns något för alla på Koh Lanta oavsett vad du söker i din semester.

 

Mer information?

Det finns en facebook grupp – Koh Lanta info som tipsar och ger massor med förslag på vad man kan göra och var man kan äta när man är här på Koh Lanta. Det finns thailändska matlagningskurser, man kan besöka munkar och deras tempel (ta gärna med dig gåvor som munkarna kan ha nytta av) här finns elefanter, Lanta Animal Wellfare är också värt ett besök där du kan donera till deras arbete med att hjälpa skadade djur och kastrering av hundar. Åk till något av gummiplantagen eller någon av räkfarmerna här på ön.

 • TUK TUK & MOPED

  DET KAN DU HYRA HÄR

  På Laguna Beach Club Resort finns cyklar, mopeder, motorcyklar & kajaker.

  I receptionen får du hjälp att boka det du behöver och för den period du behöver.

 1. 1