Ta sig till Koh Lanta


På Laguna Beach Club Resort har vi vår egen pickup service.

Vi kan hämta dig och lämna dig i Phuket, Krabi eller Trang stad / flygplats. Vi är i tid och pålitliga (vid tillgång av rum kan vi även ordna utcheckning) När ni är fyra eller flera personer är det bästa och mest bekväma sättet att ta en av våra lyxiga minibussar (dessa tar upp till 8 personer) Kommer du med färjan till Koh Lanta så tar du dig enkelt med en tuk-tuk från färjeläget till oss. 

Priser:

Krabis flygplats / stad  till Laguna Beach Club: 2500 THB enkel resa

Trang flygplats / stad till Laguna Beach Club: 3500 THB enkel resa

Phuket flygplats / stad till Laguna Beach Club: 4500 THB / 5000 THB enkel resa

Ovan är priser för hela resan, och inte per person som vissa hotell tar.

Vår chaufför väntar på dig på Krabi flygplats med en skylt från Laguna Beach Club och ditt namn på. Du blir guidad till bilen och får hjälp med ditt bagage. (Passa på och köp lite vatten i ankomsthallen.)

Sen blir du körd mot Koh Lanta i en lyxig SUV minibuss.

Efter ca 75 km från flygplatsen kommer du att få åka med bilfärjan och efter en liten stund till åker du över bron som invigdes 2016. Väl framme på Koh Lanta Yai det tar bara 5 minuter att komma fram till Laguna Beach Club, Koh Lanta.

(Denna resa tar ca 2 timmar)

 

Vår chaufför väntar på flygplatsen i Phuket på dig med en skylt från Laguna Beach Club och ditt namn på den. Härifrån blir du omhändertagen och guidad till bilen och får hjälp med ditt bagage. Passa på och köp med dig vatten i ankomstterminalen.

Du åker sen vidare i en lyxig SUV minibuss till Koh Lanta och Laguna Beach Club Resort.

Efter ca 225 km från Phukets flygplats anländer du Hua Hin hamn, nu kommer du åka med bilfärjan innan du når Koh Lanta Yai. Väl framme på Koh Lanta Yai det tar bara 5 minuter att komma fram till Laguna Beach Club Koh Lanta.

(Denna resa tar ca 4 timmar)

Vår chaufför kommer vänta på flygplatsen Trang med en skylt från Laguna Beach Club och ditt namn på den. Du blir sen guidad till bilen och får hjälp med ditt bagage. Passa på att köpa vatten i ankomsthallen.

Du åker sen vidare i en lyxig SUV minivan till Koh Lanta och Laguna Beach Club Resort.

Efter ca 125 km från flygplatsen Trang du kommer åka med med bilfärja och en liten bit senare åker du över den nybyggda bron som invigdes 2016, väl här är du framme på Koh Lanta Yai. Sen tar det bara 5 minuter att komma fram till Laguna Beach Club Koh Lanta.

(Denna resa tar ca 2 ½ timmar)

DU HITTAR OSS HÄR

LAGUNA BEACH CLUB RESORT 165/ Moo 3
T. Saladan Koh Lanta, Krabi
81150 Thailand

Telefon: (66) 0 75 668 172

Email: info@lagunabeachclubresort.com